Your business on track

Freight Forwarding Coordinator

Bedrijf

Move Intermodal is een internationale logistieke dienstverlener die een vooraanstaande positie inneemt op de Europese transportmarkt. Met een eigen netwerk van kantoren, transportondernemingen, intermodale treinverbindingen en warehouses zijn wij in staat om klanten een totaalpakket aan te bieden voor hun deur-tot-deur transporten in Europa.

Met een vloot van 2.500 laadeenheden, 150 trucks en 70 treinen per week bieden onze ruim 270 medewerkers in 7 landen een optimale dienstverlening aan diverse Europese topbedrijven in o.a. de automobiel-, retail- en food-industrie. Wij zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste mensen die in een dynamische markt met ons mee willen groeien

Functie

Voor ons kantoor in NL-Rijsbergen zijn wij op zoek naar een: Freight Forwarding Coordinator (1.0 FTE)

Je komt terecht in het Freight Forwarding Team in Rijsbergen (NL) als flexibele, creatieve en dynamische Freight Forwarding Coordinator. Je bent verantwoordelijk voor:

  • Vercharteren van ladingen, met focus op Benelux/Ruhr van en naar Italië en Spanje;
  • Opstarten van nieuwe trafieken;
  • Volgen van marktfluctuaties;
  • Plannen van transporten;
  • Administratieve afwikkeling van het transport.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een sociale, ambitieuze collega, met een grote dosis verantwoordelijkheidszin. Je bent flexibel, creatief, stressbestendig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je communicatief vaardig, analytisch, pro-actief en probleemoplossend.

  • Professionele ervaring (min. 5 jaar) in een soortgelijke functie is vereist;
  • Je hebt een MBO-opleiding (niveau 3) afgerond;
  • Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Een basiskennis van de Duitse taal is een meerwaarde;
  • Je hebt een goede geografische kennis;
  • Je hebt een goede kennis van de Europese transportwetgeving.

Wij bieden

Een voltijdse betrekking met flexibele werktijden in een dynamische en collegiale en informele werkomgeving, waarin we voortdurend naar vernieuwing streven. Dit zorgt voor nieuwe uitdagingen met een afwisselend en breed takenpakket. Groeimogelijkheden en verdere ontplooiing worden binnen de hele organisatie gestimuleerd. Naast onze marktconforme arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op talrijke extralegale voordelen en interne opleidingen. Je wordt ‘on the job’ getraind door ervaren collega’s.

Interesse? Reageer dan!

Solliciteren kan door je motivatie en cv te sturen naar jobs@move-intermodal.com ter attentie van Aurélie t’Kindt, Recruiter.

Move Intermodal: Big enough to count, small enough to care!